Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Νηπιαγωγείο: ΜΑΓΝΗΤΗΣ-ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ Β' ΜΕΡΟΣ

Το δεύτερο μέρος του προγράμματος «Μαγνήτης-Μαγνητισμός» που αφορά το συνδυασμό οργανωμένου και ελεύθερου παιχνιδιού με στόχο την προσέγγιση διδακτικών ενοτήτων από το μαγνητισμό υλοποιήθηκε από τα παιδιά του νηπιαγωγείου. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν διαδικασίες συστηματοποίησης των εμπειριών των παιδιών και δόθηκε έμφαση στην κατάλληλη, σχετική ορολογία. Η πρωτοβουλία και οι ιδέες των παιδιών και τα αυθόρμητα ή με δική τους οργάνωση παιχνίδια είχαν κυρίαρχο ρόλο. Τα παιδιά δημιούργησαν ατομικές κατασκευές και κολάζ, έλαβαν μέρος σε βιωματικά παιχνίδια και επίλυσαν προβλήματα.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου