Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Συμμετοχή των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στο Patras Science Festival 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Patras Science Festival 2019. Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου έλαβαν μέρος στην έκθεση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με θεματολογία “STEM στην πράξη”, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες STEM projects από μαθητές του Λυκείου μας. Τα παιδιά του νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων μας εντυπωσίασαν και πάλι γονείς και μαθητές με την παρουσίαση της καστρούπολης της Ναυπάκτου με τη βοήθεια του “Ρούντι”, του πρώτου τους ρομπότ το οποίο κατασκεύασαν στο μάθημα της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και προγραμμάτισαν παρουσία των επισκεπτών του περιπτέρου μας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου