Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Διαγωνισμός - Μουσείο Κυκλαδικής τέχνης

Στα πλαίσια της θεματικής ενότητας «Κυκλαδικός Πολιτισμός» τα παιδιά του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό ζωγραφικής με τίτλο «Φαντάσου τι κρύβει το λυχνάρι», ο οποίος διοργανώθηκε από το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης από 10 Οκτωβρίου 2018 έως 28 Φεβρουαρίου 2019. Οι μικροί μας μαθητές με οδηγό το λυχνάρι και τη φαντασία τους ταξίδεψαν σε χώρες μαγικές και σε μέρη καλά κρυμμένα.
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η μαθήτρια ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΤΣΙΜΠΡΗ επιλέχθηκε ως μία από τους 100 διακριθέντες μέσα από 23.000 συμμετοχές στον παιδικό διαγωνισμό 2019!
Ευχαριστούμε θερμά την δασκάλα των Εικαστικών των Εκπαιδευτηρίων Πάνου Φωτεινή Πολυχρόνου!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου