Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Η γειτονιά μας υπήρξε ένα θέμα που έδωσε τη δυνατότητα στο κάθε παιδί να φέρει προσωπικά πληροφορίες για τον τόπο διαμονής του, γεγονός που τα ενθουσίασε ιδιαίτερα. Μέσα από φωτογραφικό και έντυπο υλικό των παιδιών καταγράψαμε και συγκρίναμε τις γειτονιές, μιλήσαμε για τις ομοιότητες και τις διαφορές τους κ.α.. Διαμορφώσαμε στην τάξη μας σχετική γωνία και φιλοτέχνησε ο καθένας το σπιτάκι του. Επιπλέον, επεκτείναμε το θέμα μας και στα καταστήματα-επαγγέλματα που υπάρχουν σε κάθε γειτονιά και παίξαμε ανάλογες δραστηριότητες.

 

« Επιστροφή

Η γειτονιά μας
Η γειτονιά μας
Η γειτονιά μας
Η γειτονιά μας
Η γειτονιά μας
Η γειτονιά μας

 

 

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου